Rondvraag, als het ware...

Hallo CFC-leden,

Wat je ook plant, het staat vandaag de dag op losse schroeven, dat geldt dus voor vrijwel alle onderwerpen hieronder. Héél misschien is 18 april de eerstvolgende bijeenkomst, anders 16 mei... of nog later. Ik meld enkele punten die we afgelopen zaterdag in de rondvraag hadden willen mededelen:

Bondsfotowedstrijd

De bespreking van de uitslag van de Bondsfotowedstrijd op 29 maart is afgelast.

Vijf met Samenhang:

Je kunt nog tot en met 20 maart 12:00 uur inzenden voor de wedstrijd Vijf met samenhang van de afdeling Utrecht - 't Gooi (onderaan de pagina). De tijd dringt dus. De planning is, dat de uitslag op 21 april zal worden besproken, maar of dat doorgaat... Hou de website van de Afdeling in de gaten.

Enquête Kenniscommissie:

Ongeveer dertig leden hebben de enquête ingevuld. De Kenniscommissie gaat zich over de scores en opmerkingen buigen. Presentatie van de bevindingen volgt later.

Inspiratieopdracht Ontluiken

Toms inspiratieopdracht laat zich nu niet goed plannen. Als de bijeenkomst van 16 mei mocht doorgaan: inleverdatum 12 mei. Maar het kan ook veel later worden... Maak intussen wel ontluikende foto's...

Uitstap 4 april Den Bosch

Zeker tot 6 april staat Nederland op een laag pitje. De uitstap naar Den Bosch van 4 april gaat dus sowieso niet door. Misschien later.

Dag Fotodag van de Fotobond

Stel nou, dat de zaken in Nederland weer redelijk zijn genormaliseerd... dan zouden we op zaterdag 27 juni kunnen deelnemen aan de Dag Fotodag van de Fotobond. Zie de jongste uitgave van InBeeld (voorwoord van de voorzitter) om een indruk te krijgen van de Bondsplannen voor die dag. InBeeld heb je ongeveer twee weken terug op je deurmat gevonden, anders is hij online bij de Fotobond te zien. Hou de site van de Fotobond in de gaten.

Persoonlijk portfolio op de CFC-website

Zeg nou zelf: je hebt nu alle tijd om je portfolio op de website van de CFC te vullen. Is er nog geen portfolio ingang voor je aangemaakt, stuur dan even een berichtje naar Marcel Mickers.

Mentoraat

Ik heb in de bijeenkomst van 22 februari geroepen dat we een (niet aan themagroepen gebonden) mentoraat zouden beginnen. Er was snel een groep gevormd. Het was een hele toer om data te vinden waarop iedereen zou kunnen. Druk-druk-druk... We hebben Harry Sikkenk bereid gevonden ons als mentor te gaan begeleiden; we starten in mei - hopen we. Op het idee om een laagdrempelig zelf-mentoraat te beginnen, zijn nauwelijks reacties gekomen; degenen die intekenden zijn nu lid van de mentoraatsgroep van Harry.

groeten,
de voorzitter, Kees Molders