Image placeholder

Fotoclub 15 jaar

In oktober bestaat onze fotoclub 15 jaar. Dat vieren wij op 15 oktober a.s. met een bijzondere clubbijeenkomst en een avondvullend programma.

Waar

Datum: 15 oktober 2022
Locatie: De Salaamander, Heimanslaan 2, Culemborg
Tijd ochtendpraogramma: 10.00 tot 12.00 uur alleen voor leden
Tijd avondprogramma: 17.00 tot 22.30 uur voor leden én partners
Kledingadvies ’s avonds: feestelijk

Het ochtendprogramma

Om 10 uur is er een feestelijke ontvangst en wordt er een film vertoond ter introductie van een individuele foto-opdracht. Daarna wordt de opdracht toegelicht en hebben jullie van 12 tot 16 uur de tijd om een foto te maken. Deze foto moet uiterlijk om 16 uur ingestuurd worden. ‘s Avonds wordt de winnaar van de beste foto bekend gemaakt. Neem je camera of smartphone mee naar de clubbijeenkomst, dan kun je meteen aan de opdracht beginnen.

Het avondprogramma 

Vanaf 17 uur zijn jullie welkom voor een borrel en om 18 uur start de maaltijd. Voor en tijdens de maaltijd kunnen jullie meedoen aan de quiz ‘Wie is het’ en tussen de gangen door worden jullie verrast met het optreden van een mystery guest.

Om 21.30 uur worden de winnaars van de fotowedstrijd en de quiz bekend gemaakt. Daarna blijft de bar open tot 22.30 uur om de dag gezellig af te sluiten. Iedereen krijgt twee consumptiebonnen, overige drankjes zijn voor eigen rekening. De partners betalen een bijdrage voor de onkosten. Dat bedrag wordt nog bekend gemaakt en is maximaal 30 euro. Degenen die een partner meenemen krijgen daarover later bericht.

De quiz

Voor de quiz ‘Wie is het’ hebben we van alle leden een duidelijke foto nodig van toen zij tussen de 2 en 6 jaar oud waren. Deze foto moet uiterlijk 1 oktober digitaal naar Yvonne gestuurd worden. Voor deze quiz is het noodzakelijk dat jouw profielfoto in de ledenlijst op de website van Lek en Licht staat. Controleer dat nog even en verander hem eventueel.

Actie

Doen vóór 1 oktober a.s. en liefst zo snel mogelijk

  • Stuur een digitale jeugdfoto naar Yvonne:
  • Zorg dat jouw profielfoto op de ledenlijst op onze website staat.
  • Meld je aan voor het ochtend- en/of avondprogramma 

Aanmelden

De termijn om je aan te melden is helaas verlopen.