Primeur: online bijeenkomst

Door de corona is het even geleden dat we een bijeenkomst van onze club hebben kunnen organiseren en het zal nog wel een tijdje gaan duren voordaat we met zijn allen fysiek in één ruimte kunnen zijn. We gaan daarom op 6 juni een online bijeenkomst houden. Hierbij gaan we met elkaar foto’s bespreken. Welke dat zijn kun je op onze site zien onder het menu Fotowerk.

Hoe dan

Met een video en audioverbinding kun je vanuit huis deelnemen. Hiervoor maak je gebruik van een computer of tablet en de applicatie Teams. Het is zelfs mogelijk om dit op een smartphone te doen, al moet je dan wel heel goede ogen hebben.

Ben je bekend met Teams, dan maak je gebruik je de uitnodiging onderaan het artikel en gaat het als vanzelf. Is dit niet het geval dan kun je onze handleiding downloaden. Hierin staat beschreven wat je moet doen om deel te kunnen nemen.

In het kader van niets-werkt-tot-het-is-getest, hebben we vrijdagavond een test georganiseerd. Iedereen die zeker wil weten of de eigen apparatuur geschikt is, kan hieraan deelnemen, zodat we zaterdag om 10.00 uur soepel van start kunnen gaan.

Download handleiding

Deze handleiding is enkel voor leden beschikbaar

Je bent niet ingelogd. Om de links te kunnen zien is dit nodig (klik hier om in te loggen)

Benodigde Teams links

Met behulp van de onderstaande links kun je deelnemen aan de Teams bijeenkomst. (Deze zijn alléén beschikbaar als je bent ingelogd)

Je bent niet ingelogd. Om de links te kunnen zien is dit nodig (klik hier om in te loggen)

Tip

Als je de beschikking hebt over twee apparaten, bijvoorbeeld een smartphone/tablet en computer, gebruik deze dan. Met de computer log je met jouw persoonlijke inloggegevens in op de site, terwijl je met de smartphone/tablet een Teams verbinding onderhoudt. Hierdoor kun je de te bespreken foto's optimaal in beeld krijgen.